x

ΓΙΝΕ Ο ΨΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Δώσε μας το email σου για να ανακαλύψεις τον κόσμο της Weber

close

Select your country

 
United States
English
 
Australia
English
 
Austria
German
 
Bahrain
English
 
Belgium
Dutch | French
 
Canada
English
 
Croatia
Croatian
 
Cyprus
Greek
 
Czech Republic
Czech
 
Denmark
Danish
 
Egypt
English
 
Finland
Finnish | Swedish
 
France
French
 
Germany
German
 
Greece
Greek
 
Hungary
Hungarian
 
Iceland
Icelandic
 
India
English
 
Italy
Italian
 
Israel
Hebrew
 
Kingdom of Saudi
English
 
Kuwait
English
 
Lebanon
English
 
Luxembourg
Dutch | French
 
Mexico
Spanish
 
Netherlands
Dutch
 
Norway
Norwegian
 
Oman
English
 
Poland
Polish
 
Portugal
Portuguese
 
Republic of Ireland
English
 
Romania
Romanian
 
Russia
Russian
 
Slovak Republic
Slovak
 
Slovenia
Slovene
 
South Africa
English
 
Spain
Spanish
 
Sweden
Swedish
 
Switzerland
French | German
 
Turkey
Turkish
 
Ukraine
Ukrainian
 
United Arab Emirates
English
 
United Kingdom
English
 
Uruguay
Spanish
 
Brazil
Portuguese
Χώρες / International
Ποιοί είμαστε
Newsletter

Weber

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Το 1952 η εξέλιξη των μπάρμπεκιου έκανε ένα απότομο άλμα, όταν εμφανίστηκε στο προσκήνιο ένας πεισματάρης Αμερικανός, ονόματι George StephenGeorge Stephe - Ο ιδρυτής της Weber.

Κουρασμένος να παλεύει με τον καιρό και τις σπίθες της φωτιάς που είχαν ως αποτέλεσμα το κακό ψήσιμο του φαγητού (μαυρισμένο και καμένο απ'έξω, ωμό μέσα), ο Stephen χρησιμοποίησε το ταλέντο του στον επιχειρηματικό σχεδιασμό και επινόησε έναν τρόπο να ελέγχει το μαγείρεμα και συγχρόνως να προστατεύει το φαγητό από τα στοιχεία της φύσης. Η επαναστατική του ιδέα , να βάλει ένα καπάκι στην ψησταριά εξωτερικού χώρου, γέννησε την αρχική χύτρα μπάρμπεικιου. Αυτή η μορφή ψησίματος παρείχε ένα ελεγχόμενο σύστημα. Αν και ο αρχικός του στόχος δεν ήταν η πολλαπλή χρησιμότητα στο μαγείρεμα, η εφεύρεση του Stephen έδινε τη δυνατότητα για αργό μαγείρεμα ή για γρήγορο ψήσιμο.


Ήταν τόσο επιτυχημένη η εφεύρεσή του, που έστησε ένα εργαστήριο κατασκευής χυτρών μπάρμπεκιου για κάρβουνα. Σήμερα η Weber - Stephen είναι η αξιολογότερη κατασκευάστρια εταιρία ψησταριών αερίου και κάρβουνου της Αμερικής. Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση, που βρίσκεται μόλις έξω από το Σικάγο, λειτουργεί και διευθύνεται και από τα δώδεκα παιδιά της Marge και του George Stephen.

Η Weber προσφέρει τώρα μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνες και στιλάτες ψησταριές που προσφέρουν στους σεφ υπαίθριου χώρου τη δυνατότητα προσαρμογής για ψήσιμο, μαγείρεμα, κάπνισμα και φούρνισμα, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ
Κάντε ένα ταξίδι στη γεύση με τις γαστρονομικές προτάσεις μας