x

ΓΙΝΕ Ο ΨΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Δώσε μας το email σου για να ανακαλύψεις τον κόσμο της Weber

close

Select your country

 
United States
English
 
Australia
English
 
Austria
German
 
Bahrain
English
 
Belgium
Dutch | French
 
Canada
English
 
Croatia
Croatian
 
Cyprus
Greek
 
Czech Republic
Czech
 
Denmark
Danish
 
Egypt
English
 
Finland
Finnish | Swedish
 
France
French
 
Germany
German
 
Greece
Greek
 
Hungary
Hungarian
 
Iceland
Icelandic
 
India
English
 
Italy
Italian
 
Israel
Hebrew
 
Kingdom of Saudi
English
 
Kuwait
English
 
Lebanon
English
 
Luxembourg
Dutch | French
 
Mexico
Spanish
 
Netherlands
Dutch
 
Norway
Norwegian
 
Oman
English
 
Poland
Polish
 
Portugal
Portuguese
 
Republic of Ireland
English
 
Romania
Romanian
 
Russia
Russian
 
Slovak Republic
Slovak
 
Slovenia
Slovene
 
South Africa
English
 
Spain
Spanish
 
Sweden
Swedish
 
Switzerland
French | German
 
Turkey
Turkish
 
Ukraine
Ukrainian
 
United Arab Emirates
English
 
United Kingdom
English
 
Uruguay
Spanish
 
Brazil
Portuguese
Χώρες / International
Συνταγές / Title
Newsletter
Κεφτεδάκια




Μερίδες: 6 ( 25 με 30 κεφτεδάκια)

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά

Χρόνος Ψύξης: 45 λεπτά

Χρόνος Ψησίματος: 6 έως 8 λεπτά

Υλικά:

¾ κιλό μοσχαρίσιο κιμά
½ κιλό χοιρινό κιμά
⅓ φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού
3 κουταλιές της σούπας πλήρες γάλα
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
1 αυγό, χτυπημένο
2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
½ κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
½ κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
¼ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
¼ κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Tabasco ®

σάλτσα
⅓ φλιτζάνι κέτσαπ
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
½ κουταλάκι του γλυκού ξίδι από κόκκινο κρασί
⅛ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Προετοιμασία:

Σε ένα μέτριο μπολ συνδυάζουμε τα συστατικά για τους κεφτέδες. Χρησιμοποιώντας τα χέρια μας, απαλά ανακατεύουμε μέχρι τα υλικά να κατανεμηθούν ομοιόμορφα . Βρέξτε τα χέρια σας με κρύο νερό για να διαμορφώσετε το κρέας σε μπάλες. Καλύψτε με μια πλαστική μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για περίπου 45 λεπτά.

 Προετοιμάστε τη σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε υψηλή θερμοκρασία.

Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε ελαφρά τα υλικά για τη σάλτσα.

Αλείψτε τα κεφτεδάκια με λάδι. Ψήστε πάνω από άμεση υψηλή θερμοκρασία, με το καπάκι κλειστό όσο το δυνατόν περισσότερο, έως ότου το κρέας έχει μαγειρευτεί αλλά χωρίς να είναι ξερό, 6 έως 8 λεπτά, απαλά γυρίζοντας περιστασιακά. Τακτοποιήστε τα κεφτεδάκια σε μια πιατέλα με οδοντογλυφίδες. Σερβίρετε ζεστό με τη σάλτσα.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ
Κάντε ένα ταξίδι στη γεύση με τις γαστρονομικές προτάσεις μας