x

ΓΙΝΕ Ο ΨΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Δώσε μας το email σου για να ανακαλύψεις τον κόσμο της Weber

close

Select your country

 
United States
English
 
Australia
English
 
Austria
German
 
Bahrain
English
 
Belgium
Dutch | French
 
Canada
English
 
Croatia
Croatian
 
Cyprus
Greek
 
Czech Republic
Czech
 
Denmark
Danish
 
Egypt
English
 
Finland
Finnish | Swedish
 
France
French
 
Germany
German
 
Greece
Greek
 
Hungary
Hungarian
 
Iceland
Icelandic
 
India
English
 
Italy
Italian
 
Israel
Hebrew
 
Kingdom of Saudi
English
 
Kuwait
English
 
Lebanon
English
 
Luxembourg
Dutch | French
 
Mexico
Spanish
 
Netherlands
Dutch
 
Norway
Norwegian
 
Oman
English
 
Poland
Polish
 
Portugal
Portuguese
 
Republic of Ireland
English
 
Romania
Romanian
 
Russia
Russian
 
Slovak Republic
Slovak
 
Slovenia
Slovene
 
South Africa
English
 
Spain
Spanish
 
Sweden
Swedish
 
Switzerland
French | German
 
Turkey
Turkish
 
Ukraine
Ukrainian
 
United Arab Emirates
English
 
United Kingdom
English
 
Uruguay
Spanish
 
Brazil
Portuguese
Χώρες / International
Συνταγές / Title
Newsletter
Λουκάνικα και σουβλάκια με μανιτάρια και κρεμμύδι




Για 4 άτομα
Χρόνος Προετοιμασίας: 25 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 10 έως 16 λεπτά

Υλικά:

1 φλιτζάνι πικάντικη μουστάρδα
     1/2 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
     3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
     8-10 ανάμεικτα φρέσκα λουκάνικα, περίπου 2 κιλά συνολικά
     30 γρ μανιτάρια,
     1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε 8 φέτες,
0,90 κιλά τουρσί, ξεπλένεται καλά με κρύο νερό
     Ποικιλία από μουστάρδες,

Προετοιμασία:

•    Προετοιμάστε τη σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά
•      Σε ένα μέτριο μπολ χτυπήστε ελαφρά τη μουστάρδα, το λάδι, και το θυμάρι. Αλείψτε τα σουβλάκια με το μίγμα αυτό πριν από το ψήσιμο. Φυλάξτε το υπόλοιπο για σερβίρισμα.
•     Περάστε όλα τα μανιτάρια επάνω σε δύο από τα καλαμάκια, και όλα τα κρεμμύδια στα άλλα δύο σουβλάκια.
•    Αλείψτε τα λουκάνικα και τα λαχανικά ομοιόμορφα με το μίγμα μουστάρδας.
•     Ψήστε τα λουκάνικα και τα σουβλάκια λαχανικών πάνω από την άμεση θερμοκρασία στο μέσο της σχάρας, με το καπάκι κλειστό, μέχρι τα λουκάνικα και τα μανιτάρια να μαλακώσουν και να ροδίσουν ελαφρά, 8 - 12 λεπτά, γυρίζοντας περιστασιακά. Τα σουβλάκια με το κρεμμύδι μπορεί να χρειάζονται επιπλέον 2 έως 4 λεπτά.
•    Βάλτε τα λουκάνικα και τα σουβλάκια σε μια μεγάλη πιατέλα με το μίγμα μουστάρδας-θυμάρι και το ζεστό τουρσί. Σερβίρετε με τις διάφορες μουστάρδες.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ
Κάντε ένα ταξίδι στη γεύση με τις γαστρονομικές προτάσεις μας