x

ΓΙΝΕ Ο ΨΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Δώσε μας το email σου για να ανακαλύψεις τον κόσμο της Weber

close

Select your country

 
United States
English
 
Australia
English
 
Austria
German
 
Bahrain
English
 
Belgium
Dutch | French
 
Canada
English
 
Croatia
Croatian
 
Cyprus
Greek
 
Czech Republic
Czech
 
Denmark
Danish
 
Egypt
English
 
Finland
Finnish | Swedish
 
France
French
 
Germany
German
 
Greece
Greek
 
Hungary
Hungarian
 
Iceland
Icelandic
 
India
English
 
Italy
Italian
 
Israel
Hebrew
 
Kingdom of Saudi
English
 
Kuwait
English
 
Lebanon
English
 
Luxembourg
Dutch | French
 
Mexico
Spanish
 
Netherlands
Dutch
 
Norway
Norwegian
 
Oman
English
 
Poland
Polish
 
Portugal
Portuguese
 
Republic of Ireland
English
 
Romania
Romanian
 
Russia
Russian
 
Slovak Republic
Slovak
 
Slovenia
Slovene
 
South Africa
English
 
Spain
Spanish
 
Sweden
Swedish
 
Switzerland
French | German
 
Turkey
Turkish
 
Ukraine
Ukrainian
 
United Arab Emirates
English
 
United Kingdom
English
 
Uruguay
Spanish
 
Brazil
Portuguese
Χώρες / International
Συνταγές / Title
Newsletter
Λουκάνικο σε ψωμάκι με μελωμένα νεκταρίνια.




ΥΛΙΚΑ

6 λουκάνικα περίπου 160γρ. το καθένα

Παρθένο Ελαιόλαδο

¼ φλιτζάνι συν 2 κουταλιές της σούπας μέλι, χωρισμένα

2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο ​​χυμό λάιμ

1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι βαλσάμικο

3 φρέσκα νεκταρίνια, κομμένα στη μέση

1 μπαγκέτα, κομμένα σε ½-ιντσών φέτες πάχους (περίπου 32)

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon

ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Προετοιμάστε τη σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά (180°C έως 230°C).

2.Αλείψτε τα λουκάνικα με λάδι. Χτυπάμε 2 κουταλιές της σούπας μέλι, το χυμό λάιμ, και το ξύδι, και στη συνέχεια απλώστε το στα κομμένα νεκταρίνια. Αποθηκεύστε το υπόλοιπο μίγμα μελιού-λάιμ για να το χρησιμοποιήσουμε όταν βάλουμε τα νεκταρίνια στη σχάρα.

3.Ψήστε τα λουκάνικα στην άμεση μέτρια φωτιά, με το καπάκι κλειστό, μέχρι να ψηθούν πλήρως (70° C θερμοκρασία κρέατος), 10 έως 15 λεπτά, γυρίζοντας περιστασιακά. συγχρόνως, τοποθετήστε τα νεκταρίνια στην άμεση μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν σε μερικά σημεία , για 8 έως 10 λεπτά, γυρίζοντας περιστασιακά και περιχύνοντας με το υπόλοιπο μίγμα μελιού-λάιμ κάθε φορά που τα γυρνάτε. Μόλις είναι έτοιμα τα αφαιρείται από την σχάρα.

4. Αλείψτε και τις δύο πλευρές των φέτες μπαγκέτας με λάδι, και στη συνέχεια τοποθετήστε τα στη  σχάρα πάνω από την άμεση μέτρια φωτιά μέχρι να φρυγανιστούν, για  1 έως 2 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά.

5.Ανακατέψτε το υπόλοιπο ¼ φλιτζάνι μέλι με τη μουστάρδα.

6.Κόψτε τα λουκάνικα κατά μήκος, και στη συνέχεια σταυρωτά σε μικρά κομμάτια (για να χωρέσουν στις κομμένες φέτες μπαγκέτας). Κόψτε τα νεκταρίνια σε λεπτές φέτες. Απλώστε το μίγμα μέλι-μουστάρδα πάνω στις φέτες μπαγκέτας. Τοποθετήστε πάνω σε κάθε κομμάτι μπαγκέτας μια φέτα νεκταρίνι και ένα κομμάτι λουκάνικο. Σερβίρετε αμέσως.

 

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ
Κάντε ένα ταξίδι στη γεύση με τις γαστρονομικές προτάσεις μας