x

ΓΙΝΕ Ο ΨΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Δώσε μας το email σου για να ανακαλύψεις τον κόσμο της Weber

close

Select your country

 
United States
English
 
Australia
English
 
Austria
German
 
Bahrain
English
 
Belgium
Dutch | French
 
Canada
English
 
Croatia
Croatian
 
Cyprus
Greek
 
Czech Republic
Czech
 
Denmark
Danish
 
Egypt
English
 
Finland
Finnish | Swedish
 
France
French
 
Germany
German
 
Greece
Greek
 
Hungary
Hungarian
 
Iceland
Icelandic
 
India
English
 
Italy
Italian
 
Israel
Hebrew
 
Kingdom of Saudi
English
 
Kuwait
English
 
Lebanon
English
 
Luxembourg
Dutch | French
 
Mexico
Spanish
 
Netherlands
Dutch
 
Norway
Norwegian
 
Oman
English
 
Poland
Polish
 
Portugal
Portuguese
 
Republic of Ireland
English
 
Romania
Romanian
 
Russia
Russian
 
Slovak Republic
Slovak
 
Slovenia
Slovene
 
South Africa
English
 
Spain
Spanish
 
Sweden
Swedish
 
Switzerland
French | German
 
Turkey
Turkish
 
Ukraine
Ukrainian
 
United Arab Emirates
English
 
United Kingdom
English
 
Uruguay
Spanish
 
Brazil
Portuguese
Χώρες / International
Χοιρινά Burgers με ανανά




Για 4 άτομα
    Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
    Χρόνος Ψησίματος: 11 έως 16 λεπτά
     
 Υλικά:

        1-1/2 κιλά χοιρινό κιμά (80 έως 85% άπαχο)
        3 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και πράσινο τμήμα μόνο), ψιλοκομμένο
         2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο
         2 κουταλάκια του γλυκού ψημένο σησαμέλαιο
         1 κουταλάκι του γλυκού καυτερή σάλτσα σκόρδου
         1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
         1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
     
         4 φρέσκες φέτες ανανά,
         4 ψωμάκια χάμπουργκερ,
         4 φύλλα μαρούλι
         4 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα hoisin

Προετοιμασία:

1. Προετοιμάστε τη σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά (177 ° έως 232 ° C).

2. Σε ένα μεγάλο μπολ συνδυάζουμε απαλά τα συστατικά για τα μπιφτέκια. Με βρεγμένα χέρια, σχηματίζουμε τέσσερα μπιφτεκάκια ίσου μεγέθους. Χρησιμοποιώντας τον αντίχειρά μας ή το πίσω μέρος ενός κουταλιού, κάνουμε μια ρηχή εσοχή στο κέντρο του κάθε μπιφτεκιού. Αυτό θα βοηθήσει τα μπιφτέκια να ψηθούν ομοιόμορφα και θα τα αποτρέψει από το να κολλήσουν στη σχάρα.

3. Ψήστε τα μπιφτεκάκια πάνω από άμεση θερμότητα στο μέσο, με το καπάκι κλειστό όσο το δυνατόν περισσότερο, μέχρι να ψηθούν, 10 έως 15 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά ή δύο φορές. Την ίδια ώρα, ψήστε και τον ανανά πάνω από άμεση μέτρια φωτιά, περίπου 8 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά. Αφαιρέστε από τη σχάρα.

4. Ψήστε τα ψωμάκια, με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω, πάνω από την άμεση μέτρια φωτιά, περίπου 1 λεπτό. Βάλτε τα μπιφτέκια πάνω στα φρυγανισμένα ψωμάκια με μαρούλι, σάλτσα hoisin, και μια φέτα ανανά. Σερβίρετε ζεστό.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ
Κάντε ένα ταξίδι στη γεύση με τις γαστρονομικές προτάσεις μας