x

ΓΙΝΕ Ο ΨΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Δώσε μας το email σου για να ανακαλύψεις τον κόσμο της Weber

close

Select your country

 
United States
English
 
Australia
English
 
Austria
German
 
Bahrain
English
 
Belgium
Dutch | French
 
Canada
English
 
Croatia
Croatian
 
Cyprus
Greek
 
Czech Republic
Czech
 
Denmark
Danish
 
Egypt
English
 
Finland
Finnish | Swedish
 
France
French
 
Germany
German
 
Greece
Greek
 
Hungary
Hungarian
 
Iceland
Icelandic
 
India
English
 
Italy
Italian
 
Israel
Hebrew
 
Kingdom of Saudi
English
 
Kuwait
English
 
Lebanon
English
 
Luxembourg
Dutch | French
 
Mexico
Spanish
 
Netherlands
Dutch
 
Norway
Norwegian
 
Oman
English
 
Poland
Polish
 
Portugal
Portuguese
 
Republic of Ireland
English
 
Romania
Romanian
 
Russia
Russian
 
Slovak Republic
Slovak
 
Slovenia
Slovene
 
South Africa
English
 
Spain
Spanish
 
Sweden
Swedish
 
Switzerland
French | German
 
Turkey
Turkish
 
Ukraine
Ukrainian
 
United Arab Emirates
English
 
United Kingdom
English
 
Uruguay
Spanish
 
Brazil
Portuguese
Χώρες / International
Σάντουιτς με Μανιτάρια Portabello και Κατσικίσιο Τυρί




Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος μαριναρίσματος: 10 έως 15 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 12 ως 14 λεπτά

Υλικά:


4 φρέσκα μανιτάρια portabello,
2 κόκκινες ή κίτρινες πιπεριές
2 κίτρινες κολοκύθες,
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα,
½ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​δεντρολίβανο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
¼ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
8 φέτες γαλλικό ή ιταλικό ψωμί,

φρέσκο ​​κατσικίσιο τυρί
12 έως 16 φρέσκα φύλλα βασιλικού

 

Προετοιμασία:


1. Αφαιρέστε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Κόψτε τις πιπεριές σε φέτες. Κόψτε τα κολοκυθάκια κατά μήκος σε φέτες. Κόψτε την ντομάτα σταυρωτά σε φέτες. Βάλτε τα λαχανικά σε μια μεγάλη, κλειστή πλαστική σακούλα.

2. Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε ελαφρά το λάδι, το δεντρολίβανο, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε αυτό το μίγμα μέσα στο σάκο των λαχανικών και σφραγίστε καλά. Αφήστε τα λαχανικά να μαριναριστούν σε θερμοκρασία δωματίου για 10 έως 15 λεπτά.

3. Προετοιμάστε τη σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά (350 ° έως 450 ° F).

4. Αφαιρέστε τα λαχανικά από την τσάντα. Ψήστε σε άμεση θερμότητα, ​​με το καπάκι κλειστό όσο το δυνατόν περισσότερο, μέχρι να μαλακώσουν, γυρίζοντας μία φορά. Τα μανιτάρια θα χρειαστούν 12 έως 14 λεπτά, οι πιπεριές, 10 έως 12 λεπτά, τα κολοκυθάκια, 8 έως 10 λεπτά και η ντομάτα, 3 έως 4 λεπτά. Μεταφέρετε σε μια μεγάλη πιατέλα και περιχύστε με το βαλσάμικο. Καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι.

5. Αλείψτε ομοιόμορφα το κατσικίσιο τυρί σε μια πλευρά από το ψωμί. Φτιάξτε τα σάντουιτς με ψητά λαχανικά και προσθέστε και τα φύλλα του βασιλικού. Τοποθετήστε τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού από πάνω. Σερβίρετε ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ
Κάντε ένα ταξίδι στη γεύση με τις γαστρονομικές προτάσεις μας