x

ΓΙΝΕ Ο ΨΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Δώσε μας το email σου για να ανακαλύψεις τον κόσμο της Weber

close

Select your country

 
United States
English
 
Australia
English
 
Austria
German
 
Bahrain
English
 
Belgium
Dutch | French
 
Canada
English
 
Croatia
Croatian
 
Cyprus
Greek
 
Czech Republic
Czech
 
Denmark
Danish
 
Egypt
English
 
Finland
Finnish | Swedish
 
France
French
 
Germany
German
 
Greece
Greek
 
Hungary
Hungarian
 
Iceland
Icelandic
 
India
English
 
Italy
Italian
 
Israel
Hebrew
 
Kingdom of Saudi
English
 
Kuwait
English
 
Lebanon
English
 
Luxembourg
Dutch | French
 
Mexico
Spanish
 
Netherlands
Dutch
 
Norway
Norwegian
 
Oman
English
 
Poland
Polish
 
Portugal
Portuguese
 
Republic of Ireland
English
 
Romania
Romanian
 
Russia
Russian
 
Slovak Republic
Slovak
 
Slovenia
Slovene
 
South Africa
English
 
Spain
Spanish
 
Sweden
Swedish
 
Switzerland
French | German
 
Turkey
Turkish
 
Ukraine
Ukrainian
 
United Arab Emirates
English
 
United Kingdom
English
 
Uruguay
Spanish
 
Brazil
Portuguese
Χώρες / International
Συνταγές / Title
Newsletter
όρους και τις προϋποθέσεις.
Ομελέτα με σπαράγγια, ντομάτα και φέτα




Ομελέτα με Σπαράγγια, Ντομάτα και φέτα


Σερβίρει: 6 άτομα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: περίπου 17 λεπτά


Υλικά:

6 μεγάλα αυγά
1 / 4 φλιτζανιού και μισό-μισό
1 / 4 κούπας τριμμένο φρέσκο Parmigiano-Reggiano ® τυρί
1 / 4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 / 4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 / 2 κιλό σπαράγγια, καθαρισμένα, κομμένα σε κομμάτια
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
 1 φλιτζάνι ντοματάκια, κομμένα στη μέση
3 / 4 κούπας τριμμένη φέτα

Προετοιμασία:
• Βάζουμε στο μπλέντερ τα αυγά, μισό-και-μισό, παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα. Το αφήνουμε στην άκρη.
• Προετοιμάστε τη σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε μέτρια θερμοκρασία και προθερμάνετε το τηγάνι για το μαγείρεμα στη σχάρα για 3 λεπτά.
• Προσθέστε το λάδι στο τηγάνι και στη συνέχεια τα σπαράγγια. Ανακινείστε για λίγο. Μαγειρέψτε πάνω από μέτρια φωτιά άμεση, με το καπάκι κλειστό, για 2 λεπτά. Φορώντας γάντια μπάρμπεκιου, αφαιρέστε το τηγάνι από τη σχάρα και κυλήστε το σπαράγγι γύρω από το τηγάνι, έτσι ώστε να απλωθεί το λάδι ομοιόμορφα. Τοποθετήστε το τηγάνι πίσω στη μαγειρική σχάρα, τακτοποιήσετε τα σπαράγγια σε ένα ακόμα στρώμα και στη συνέχεια προσθέστε το σκόρδο, τις ντομάτες και τη φέτα πάνω από τα σπαράγγια. Ρίξτε το μίγμα των αυγών στο τηγάνι. Ψήστε σε απευθείας μέτρια φωτιά, με το καπάκι κλειστό όσο το δυνατόν περισσότερο, έως ότου τα αυγά διογκωθούν, ροδίσουν, και σταθεροποιηθούν στο κέντρο, περίπου 15 λεπτά. Αφαιρέστε από τη σχάρα και σερβίρετε αμέσως.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ
Κάντε ένα ταξίδι στη γεύση με τις γαστρονομικές προτάσεις μας